Happy halloween

 

Sol vind & vatten

 
Har dom senaste dagarna bara njutit på våran fina altan med underbar utsikt och strålande sol. 
Har faktiskt inte så mycket mer att säga, hahah, jag vet att jag är tråkig men så äre bara ;)
Hoppas lovet har varit bra för er!
 

Rätt dag att åka från Sverige

 

Snart mot utlandet


Hey, I put some new shoes on & suddenly everything's right

Tack Natalie!

Vilken härlig dag

 
Denna dag var raka motsatsen till igår. Den började med någon zumba-aktig träning på idrotten som jag tyckte att jag kämpade på riktigt bra faktiskt (kommer däremot sitta på ett flyg imorgon med världens träningsvärk). Gick sedan direkt till en bra bakgrund för att fota skorna och poseade på! Natalie ska bara redigera bilderna sen kommer dom upp på bloggen. 
 
Jobbade kanske inte bäst på matten, som var den andra och sista lektionen på dagen, för jag var lite distraherad av medvetandet att det snart var höstlov. (Det vara fler än jag som hade lite svårt att koncentrera sig, hahah! Förlåt för er som jag störde på matten). 
 
Åsså hade jag en sån här underbar dag att jag kände mig fin! Gillade min outfit och det var folk i klassen som höll med:) Det är väldigt jobbigt för dom flesta dagarna har jag inte känt mig fin... Men idag, som sagt!!
 
Nu äre höstlov och jag åker utomlands imorgon, woho! Det var så härligt när vi slutade för alla var så himla lyckliga och då blir jag så glad. Älskar när så många personer är glada samtidigt. Så då kramades vi och studdsade sedan glatt till stan där jag hängde med Natalie för att köpa lite snacks. Såklart, (jag som inte kan gå in i en affär utan att köpa något), köpte en klar starbuckskaffe på ica. Det var ett bra köp!
 
 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på feelgood-låtar men borde egentligen träna historia, packa och städa. Men nädå, inte kan man göra något sånt inte... Jaja! Nu kände jag att jag skrev väldigt mycket men hoppas att ni läste om min dag med ett leende på läpparna!
 
Ha ett gött höstlov alla! Och för er som inte har höstlov; ha en underbar vecka istället! ♥
 
 

I will be rising from the ground like a skyscraper

Jag glömde att berätta lite mer om gårdagen. Skäms jennifer! 
Svängde förbi Utopia efter bildmuseet, och gillade det jag såg. Kändes som en storstadsgalleria och det tycker jag passar perfekt för kulturhuvudstaden. Men jag var lite besviken på att det knappt har kommit några nya affärer än, fast det var ju bara ettap1 igår så det kommer väl sen!
Jag har också letat galet mycket efter några vinterskor som jag skulle kunna ha istället för mina uggs och hittade äntligen några på skopunkten, som jag hade tänkt att Natalie skulle agera fotograf åt mig idag. Förhoppningsvis kommer det några bilder på dom senare! 
 
Snodde bild från Sandras blogg & hon lånade den från Natalie som var fotografen, tihi! Tackar och bockar.

Nio dansande bågar

Dagen vände snabbt när jag fick gå runt med klassen på bildmuséet! Jag kan säga att ett sånt hus vill jag definitivt bo i! För det var massa väggar som var fyllt med glasfönster från golv till tak ut mot älven. Underbart! 
I alla fall så var konsten inspererande och något som fångade mig var nio dansande bågar:
 
 

Becasue you had a bad day

 
Idag är Jennifer inte taggad! Först har vi engelska som är helt okej, men efter det har vi typ 2h historia och historia är inte riktitgt min grej. Fast det blir värre, när historian slutar ska vi gå till bildmuséet i det här vädret. 
Det låter inte så hemskt men just nu känns allting jättejobbigt... Inte kul.
Men hoppas att mina förväntningar ändras då jag får va med klassen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just nu känns det som att jag kommer
<---- åstadkomma något sånt här
 
 
 

Tack för bloggdesignen!

 

Goodbye my lover

 
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund och efter det så blire godnatt!
Och med det bjuder jag på dom här söta björnarna, heeejdååå♥
 

Idag Umgås Jag Med Denna Tjej

Var väldig länge sen jag träffade Angelica men känns som nyss. Hittills har vi bara snackat och varit
glada men senare så ska vi eventuellt baka brownies, like old times! Hoppas ingredienser finns bara... 

Her Morning Elegance She Wears

 
Idag var en riktigt härlig dag! Den började ganska segt med trötthet och negativa tankar, men ledde senare inpå dagen till asgarv med min grupp.
 
Måndagar har vi mediaproduktion nästan hela dagen och idag så jobbade vi med stop motion. Jag gillar charmen i stop motion, just det här att det är lite hackigt ger som en liten hemmagjord touche och av någon anledning så gillar jag det:) Tror jag ska göra egen stop motion någon annan gång.
 
Men i alla fall var det hur kul som helst idag! Gruppen avgör ju såklart ganska mycket men jag hade turen att få en bra grupp, tack för det! 
 
Efter vi hade fotat klart våran stop motion, (som det kommer video på sen), så agerade jag modell för en annan grupp som hade jättegullig historia, (som det troligtvis också kommer video på). 
 
Klockan 17.00 som varje måndag, drog jag till balettakademien och dansade (feminine vibe). Dagen bara fortsätter att vara bra för när jag kom hem så var ingen hemma. Så just nu njuter jag av ensamheten med levande ljus, dator och tv!
 

Make You Feel My Love

Hade en jätte mysig fredagskväll med sofia! Vi såg på Idol och åt glass med kolasås, snackade en stund och gjorde några gifs som jag la upp i förra inlägget.
Efter jag kom hem från Sofia fick jag något natt-il, så jag påbörjade ett collage typ klockan 2, helt normalt!
Gjorde klart det nu på morgonen och detta är resultatet:
 
 

Denna Fredagskväll & Lite Till