Photo session: sommartider

Haha känner att jag lägger upp foton på samma person, kläder och ställen. Men det är dom här bilderna jag känner för att lägga upp nu så ni får leva med det; härliga minnen och sommarbilder är alltid roliga att dela med sig av.
 

It's beginning to look alot like Christmas

Nu börjar hösten dra sig mot vinter och jag kan inte låt bli att tänka på dom fyra dagarna som är kvar innan December sätter igång!
I min värld är det en sån där mysmånad där smilgroparna kryper fram lite oftare, och sånt som inte oftast används under dom andra årstiderna tittar ut; ljus, snöfall, jullåtar och... man får ju inte utelämna det underbara plagget onpiece♥
Såklart så finns det nackdelar för denna månad, som kylan, men det ska man inte tänka på; tänk positivt, hihi.
 
Och glöm inte; tänd ett ljus på Söndag :)

Härlig kväll!


Tack för bloggdesignen, Linnea!

 

Summertime


Flashbacks

 
 
 

Angelica

 
 
 

You can't go to bed without a cup of tee

 
Härlig fredagskväll; när jag först fick jamma loss lite med Angelica, och sedan lyssna på henne och Nina! Vi gick också runt lite grann igår och kollade på höstljusfestivalen men det blev ej några bilder eftersom vädret var inte på våran sida...
 
Denna kväll fortsätter ungefär som fredagen eftersom Angelica ska sjunga på 2days in Umeå själv också (I know, hon spelar mycket!). 
 
Trevlig Lördagskväll allihopa♥
 

15/11 20:20

Nu är det ju så att jag och min kompis Angelica ska sjunga på 2days, fredag klockan 20:20! 
Ni som vill komma får jättegärna tittaförbi för det skulle bli pinsamt om ingen lyssnade på oss, hehe... 
Hoppas ni tar vägarna förbi men ha bara inte för höga förvängningar! 
Jag taggar i alla fall och känner att vi har valt härliga låtar som är en gnutta utmanande, vilket är kul. 
 
I alla fall så vet jag inte om jag har tur eller otur idag. Vi ska egentligen sluta 20 i 4 och 4 ska jag ha utveklingssamtal men nu fick vi sluta 3 h tidigare, woho.. eller inte? Men då kan jag passa på att göra bort lite skolarbeten (inte för att jag behöver det men, tänker positivt). 
 
Nu är jag sådär tråkig så jag inte bjuder på någon bild eller något annat roligt utan bara massa text. Men jajja, sprolla rolla! Vi höres♥
 

Too much can be an overdose

Idag är det Fredag (för er som inte visste det). Jag njuter av ensamheten och sjunger loss till massa låtar, hur härligt som helst! Däremot låter det troligen inte så fint; men det är en annan refräng (heheh, refräng, på tal om låtar och sjunga! natthumor...)
Just nu känner jag att det blir ganska flummig text eftersom jag bara kände för att skriva av mig lite, så ni får väl leva med det. Har mest lagt ut bilder och inte varit speciellt social så det kanske är bra ändå att jag är lite översocial idag!
Har också bakat och ätit kladdkaka, inte så äckligt - nej. Och senare hade jag väl tänkt mysa ner mig i soffan med en film och tända lite levande ljus. Så livet leker kan jag bara säga. 
 
Här kommer lite låtar jag har diggat och sjungit till denna kväll. (kanske blir några som ni också diggar denna fredagskväll? troligtvis inte... hahah!) Antagligen så faller dom inte för din smak eftersom det inte är dom vanligaste låtarna, men jag kan väl i alla fall bjuda med mig lite av min musiksmak.
 
 
 
 
Trevlig helg allihopa!♥
 

Ed Sheeran - I see fire

Gud vad jag taggar till hobbit 2! Och jag säger då inte nej till att Ed Sheeran gör en sång till den heller;
 

Döm inte

 
Första stopmotion filmen här^
 

Jag tyckte det här var ganska fyndig mugg:

...då man är påväg utomlands