everyone's a winner, we're making our fame

Idag så hade jag bra tänkt ta det lungt men nädå, det blev lazerdome med underbaraste konfagruppen:) Alla var ju såklart inte me, hehe, det var bara 7 st men ändå. Det var jätte kul! Sen efter vi hade kört två omgångar så åkte vi till felix och badade. Fast alla badade inte, t.ex. jag. Osså var det nån himla gunga där så man kunde hoppa i vattnet med, ska hoppa den nån gång:D
 

everybody wants to be loved

Igår var jag med amanda, ååh det var så länge sen så det var jätte kul att träffas igen:)
Vi snackade ganska länge sen blev vi rastlös så då skjutsade jag amanda på moppen till stan. Men vi tänkte inte så långt för när vi kom dit var klockan över fyra så det var typ bara åhlens som var öppet. Vi åkte sen till marias och  åt mumsig mat, heheh. sen blev det film, 'lol' heter den. Det blir nog nya tjejfilmen för mig, den var jätte bra!
 

hehe, lite skillnad

glömde att visa resultatet på min städning igår så ni får se den nu:
 
FÖRE
 
 
EFTER
Det finns typ seriöst inget framme längre:)

bildkvalla!

nu är det dags för städning! här kommer beviset med webcam:

Snart är det fredagsmys!

Jag kom nyss hem. Har varit med många från min klass idag, vi gjorde inte så mycket men den var kul ändå:)

Just nu tar jag det bara lungt men har tänkt vara med min konfagrupp, igen, ikväll:D Vi har serriöst kört varannan dag nu, hoppas det fortsätter!! Jag satt och funderade nån gång varför jag tyckte om min konfagrupp så himla mycket osså kom jag på att det är ju för att alla vågar vara sig själv! Alla vågar vara konstig utan att dom bryr sig vad andra ska tycka och det är då man har så underbar kul. ÄLSKAR ER FRÅN KONFAN!<3

låtar från konfan

 

MJÖLK!

Igår träffade jag många av min konfagrupp på nydala. Vi körde lite kurragömma och tagen, sen hade vi bara kul. Tillslut blev det mat på Marias och sen 'pirates of the caribbean' hos Sofia:) En underbar dag!
 
Jag lånade bilden från Johan, hehe tack johan:)
 
Idag så blir det bara chillpill, har inte planerat så mycket så det blir väl dator, solning (om solen vill komma fram), film o.s.v. Bara ta det lungt:)

så länge mitt hjärta slår vill jag leva för dig<3

Snart blir det nydala med några få personer från min konfagrupp!! Gud vad jag längtar! Det blir kramring, sång, gitarr, bad och mys vid eld om vi lyckas få igång en. Fast det gör vi eftersom vi har en ledare så kallad peter som är  bäst på eld! heheh:)

BILDBOMB FRÅN NORRBYSKÄR<3