Vilken härlig dag

 
Denna dag var raka motsatsen till igår. Den började med någon zumba-aktig träning på idrotten som jag tyckte att jag kämpade på riktigt bra faktiskt (kommer däremot sitta på ett flyg imorgon med världens träningsvärk). Gick sedan direkt till en bra bakgrund för att fota skorna och poseade på! Natalie ska bara redigera bilderna sen kommer dom upp på bloggen. 
 
Jobbade kanske inte bäst på matten, som var den andra och sista lektionen på dagen, för jag var lite distraherad av medvetandet att det snart var höstlov. (Det vara fler än jag som hade lite svårt att koncentrera sig, hahah! Förlåt för er som jag störde på matten). 
 
Åsså hade jag en sån här underbar dag att jag kände mig fin! Gillade min outfit och det var folk i klassen som höll med:) Det är väldigt jobbigt för dom flesta dagarna har jag inte känt mig fin... Men idag, som sagt!!
 
Nu äre höstlov och jag åker utomlands imorgon, woho! Det var så härligt när vi slutade för alla var så himla lyckliga och då blir jag så glad. Älskar när så många personer är glada samtidigt. Så då kramades vi och studdsade sedan glatt till stan där jag hängde med Natalie för att köpa lite snacks. Såklart, (jag som inte kan gå in i en affär utan att köpa något), köpte en klar starbuckskaffe på ica. Det var ett bra köp!
 
 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på feelgood-låtar men borde egentligen träna historia, packa och städa. Men nädå, inte kan man göra något sånt inte... Jaja! Nu kände jag att jag skrev väldigt mycket men hoppas att ni läste om min dag med ett leende på läpparna!
 
Ha ett gött höstlov alla! Och för er som inte har höstlov; ha en underbar vecka istället! ♥
 
 

Postat av: Emmy

Åh vad kul att du ska åka bort! Jag blir kvar här åh. Men det ska nog bli bra ändå... Ha ett grymt höstlov du också :D

Svar: ja! ajdå... Tack! :)
Jennifer Linnea

2013-10-25 · 22:24:32 · http://eeemmylam.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: